Te huur appartement Rijghpark, Tilburg per juli 2018

Royale 3-kamer hoekappartement 96 m² gelijkvloers, met parkeervoorziening in de parkeerkelder.

Dicht bij voorzieningen zoals winkels, het stadcentrum en uitvalswegen.

Het appartement is op de tweede verdieping van het in 2006 gebouwde appartementencomplex “Rijghpark” gesitueerd, met een balkon op het zuiden.

Indeling

Vanuit de centrale entree (met bellentableau) heeft men de mogelijkheid om met de lift of via het trappenhuis tweede verdieping te bereiken. Aldaar treft men een royale gang aan waar de meterkasten zijn gesitueerd en waar slechts drie appartementen hun entree hebben.

Wanneer men binnenkomt ervaart men al de ruimte die het appartement te bieden heeft. Een ruime gang, met garderobe en grotendeels betegelde toiletruimte (voorzien van een hangend closet, fonteintje en mechanische ventilatie) geeft toegang aan een tweetal slaapkamers, een comfortabele badkamer en een royale woonkamer met aangrenzend open keuken en bijkeuken c.q. was-/stook/-/bergruimte.

Vanuit de royale en zeer lichte L-vormige woonkamer (ca. 37 m²), met gezellig balkon en de diverse raampartijen voorzien van Franse balkons, heeft men zowel zicht op de Goirkestraat als op het gemoedelijke binnenterrein met diverse bomen en buxushagen. Het betegelde balkon is middels een loopdeur bereikbaar, ligt op het zuiden en heeft zicht op het binnenterrein

Direct grenzend aan de woonkamer ligt de openen keuken met een lichtkleuring keukeninterieur dat bestaat uit boven- en onderkastjes ( v.v. onder verlichting), laden, kunststof aanrechtblad, RVS spoelbak en inbouwapparatuur zoals vaatwasser, 4 pits gasfornuis en RVS afzuigkap. In de separate kast zijn de magnetron en koelkast gesitueerd. Alle apparatuur is van het merk Atag

Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken annex was-/stook-/bergruimte. Hier zijn de CV-combiket en de unit voor de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor de was apparatuur gesitueerd. Daarnaast is er nog voldoende bergruimte.

De twee slaapkamers zijn ruim van opzet (resp. 20 m² en 11 m² groot) en beschikken over dubbele draai-/kiepramen met Franse balkons.

Tussen de twee slaapkamers in ligt de grotendeels betegelde badkamer. Deze is voorzien van een douche in cabine, een ligbad, een vaste wastafel, een badkamerkastje en een radiator. Zowel de douche als het ligbad zijn voorzien van thermosstaatkraan. Naast de mechanische ventilatie zorgt het raam voor extra natuurlijke ventilatie.

Het appartement is voorzien van stoffering.

De huurprijs bedraagt inclusief service kosten € 1200,= per maand.

Optie: om het appartement geheel gemeubileerd te huren dan wordt er een toeslag van € 500,= per maand berekend.

Heeft u interesse in het appartement vul dan het contactformulier op deze website in wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Te huur appartement Rijghpark, Tilburg per juli 2018